Captain Goodlife

Met Captain Goodlife naar de blauwe kamer op curacao

Appartementen

Met een mooi appartement op Curacao kun je onbezorgd genieten van een prachtige vakantie. In Willemstad zijn talloze kamers te vinden die je als toerist kunt huren. Behalve Willemstad valt er natuurlijk nog veel meer te bezichtigen op Curacao.

Lees meer over goedkope appartementen op Curacao

Appartementen-CuracaoZoals elke eiland in het Caribische gebied kun je op Curacao volop genieten van de zee en alles wat er in de zee leeft. Duiken en snorkelen is dan ook één van de meest populaire activiteiten voor toeristen. Curacao heeft al honderden jaren een sterke band met Nederland, maar het weer is er gelukkig voor de mensen op Curacao totaal anders. Warm weer en veel zon zorgen ervoor dat jouw vakantie een succes wordt.

Je duikbrevet halen op Curacao

Willemstad is uniek en een bezoekje waard

Willemstad heeft een erg rijke geschiedenis. Daarbovenop heeft de stad door invloeden van vele verschillende culturen een totaal eigen karakter. Invloeden zijn er natuurlijk ook vanuit Nederland zelf. Je kunt in Willemstad zien hoe de Nederlandse cultuur eruit ziet in een zonniger klimaat. Natuurlijk zijn er naast Nederlandse invloeden nog vele andere culturen die een rol hebben gespeeld in de vorming van Willemstad. Curacao is een betrekkelijk klein eiland en de locatie van een appartement is niet zo heel erg belangrijk. Tenzij je zelf hele specifieke voorkeuren hebt.

De toeristische attracties op Curacao

Ondanks de betrekkelijk kleine omvang valt er genoeg te beleven op Curacao. In het Caribisch gebied is duiken misschien wel de populairste activiteit onder toeristen.

Natuurlijk kun je ook gewoon lekker genieten van het strand en de zee zelf. De stranden liggen er allemaal goedverzorgd bij en alle denkbare faciliteiten zijn er te vinden. Wanneer je een goed appartement op Curacao weet te vinden is er van alles mogelijk. Bovendien zijn de mensen er allemaal erg gastvrij en weten ze hoe ze met volle teugen van het leven moeten genieten.